Őszinte vallomás

2020.02.15. 07:18

Nehéz gyermekkoráról mesélt Jennifer Aniston

Nagyon rossz volt a kapcsolata az édesanyjával.

Jennifer Aniston in attendance for 2015 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 22, 2015 in Beverly Hills, California.

Forrás: NurPhoto /AFP

Fotó: Dennis Van Tine

Jennifer Anistonnal Sandra Bullock készített interjút az Interview magazinnak, a színésznő itt beszélt nehéz gyermekkoráról is, miután kolléganője megkérdezte, hogy mitől lett ilyen pozitív az életszemlélete – írja az Origo.

Szerintem ez onnan ered, hogy egy labilis háztartásban nőttem fel, ahol nem éreztem biztonságban magam. Csak azt láttam, hogy a felnőttek gorombáskodnak egymással, olyan viselkedésformákat láttam, amikről azt gondoltam, hogy én nem akarom csinálni. Nem akarok olyan lenni, mint ők. Nem akarom újra érezni azt a rossz érzést, ami akkor elkapott, és azt akarom, hogy senki más se érezze miattam

– mondta az 51 éves Aniston.

A világhírű amerikai színésznőnek az édesanyjával különösen rossz volt a kapcsolata: a Brad Pitt-tel való esküvőjére már meg sem hívta, a nő pedig kitagadta őt az örökségből.

Borítókép: Jennifer Aniston amerikai színésznő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!