eddig titkolta

2020.01.25. 12:38

Súlyos étkezési zavarokkal küzdött Taylor Swift (videó)

Az énekesnő a róla készült dokumentumfilm kapcsán beszélt a betegségéről.

US singer and actress Taylor Swift arrives for the 77th annual Golden Globe Awards on January 5, 2020, at The Beverly Hilton hotel in Beverly Hills, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

A Netflixre kerülő Taylor Swift-dokumentumfilm, a Miss Amerciana kapcsán faggatta az énekesnőt a Variety, aki kendőzetlenül beszélt problémáiról is – írja a hirado.hu.

A popbizniszben ritkának számító 178 cm-s magasságával “zsiráfként” kitűnő Taylor mindig talán túlságosan is karcsúnak nézett ki, de most kaptunk egy kis ízelítőt az okokról is.

„Sosem voltam biztos abban, hogy kellene-e beszélnem a testképzavaromról, illetve arról, min mentem keresztül azzal az egészségesnek cseppet sem mondható szemlélettel, amit az ételekkel és az étkezéssel kapcsolatban mindig is gondoltam” – kezdte a 30 éves énekesnő.

„De aztán amikor a film rendezője vázolta ennek a módját, az megerősített abban, hogy erről muszáj beszélnem” – folytatta Taylor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!