tejek és vizek

2020.01.24. 07:10

Kim Kardashian megmutatta a konyháját (videó)

A híresség körbevezette követőit az ipari méretű konyhájában a Twitteren.

SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 10: Kim Kardashian West wearing Versace arrives at the 2019 E! People's Choice Awards held at Barker Hangar on November 10, 2019 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: Image Press Agency

Kim külön hűtőben tárolja a tejet és a vizet, az üdítőket, a friss bio élelmiszereket és a húsokat. Mintha egy luxusétterem konyhájában járnánk – írja a mindmegette.hu.

Kim Kardashian eléggé meglepte a rajongóit, amikor megosztott egy képet a közösségi oldalán, amin a hűtője előtt áll. Ez önmagában persze még nem volt meglepő, az viszont már igen, hogy a képen úgy látszott, hogy a hűtőben nincs más, csak tej – különböző márkákban és kiszerelésekben.

Ennek kapcsán rengeteg kiváncsiskodó hozzászólást kapott, ezért úgy döntött, hogy megmutatja a konyháját a követőinek.

A híresség egy videót készített, amiben először a kamrát mutatta meg, ahol mindent üvegekben tart

- mint mondta, a környezetvédelem jegyében. Kiderült, tényleg

van egy külön italhűtője, amiben a vizet és a tejet tartja.

Elárulta, hogy mind a négy gyermeke másfajta tejet iszik, azért van ennyi féle.

Ezután átsétált a konyhába, ami leginkább egy étterem konyhájára hasonlít – itt készülnek az ételek a család számára. Persze van egy másik konyhájuk is a ház egy másik, távolabbi pontján, de azt nem használják főzésre, inkább csak esztétikai célokat szolgál.

Később megmutatta a másik hűtőszekrényét is, aminek a mérete vetekszik egy nagyobb kamráéval és roskadásig meg van töltve friss bio élelmiszerekkel. Végül pedig kiderült az is, hogy van egy harmadik, illetve egy negyedik hűtőszekrény is, az egyikben még több üdítőt tárolnak, a másikban pedig a húsokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!