hazamegy

2019.11.15. 06:56

Meghan ismét pengeélen táncol a királynőnél

A hercegné és férje, Harry herceg most Amerikában tölti az ünnepeket.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R), and his wife Meghan, Duchess of Sussex attend the annual WellChild Awards in London on October 15, 2019. - WellChild is the national charity for seriously ill children and their families. The WellChild Awards celebrate the inspiring qualities of some of the country's seriously ill young people and the dedication of those who care for and support them. (Photo by TOBY MELVILLE / POOL / AFP)

Forrás: POOL/AFP

Fotó: Toby Melville

Nem tölti Londonban a karácsonyt Harry herceg, Meghan hercegné és kisfiuk, Archie – írta meg a hirado.hu a palota bejelentését.

“Sussex hercege és hercegnéje a hónap végétől a családra koncentrál, s mivel az utolsó két karácsonyt Sandringhamben töltötték, idén az ünnepen most Doriával lennének” – szól a Just Jared által is közölt hivatalos nyilatkozat, mely

a bennfentesek szerint nem tetszett a királynőnek,

hiszen például Katalin hercegné az elmúlt években mindig össze tudta egyeztetni szüleivel és a királyi családdal a karácsonyt.

Meghan édesanyja, Doria Amerikában él, és bizonyára hiányzik a hercegnének a régi karácsonyok hangulata, amit most férjének és kisfiának is meg szeretne mutatni.

II. Erzsébet egyébként sem marad egyedül a vidéki birtokon, Katalin és Vilmos, valamint az uralkodó gyermekei, Károly herceg, Anna hercegnő, András herceg és Eduárd gróf, és az ő családjaik a sok-sok unokával mind ott lesznek a családi vacsorán és az ajándékozáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!