panasz

2019.11.28. 13:36

Kipakolt a pletykás nagybácsi Meghan hercegnéről

Újabb rokon kelt ki Meghan Markle ellen. Most 80 éves nagybácsija vetette a szemére a sajtón keresztül, hogy nem foglalkozik vele.

Meghan, Duchess of Sussex arrives to attend a roundtable discussion on gender equality with The Queen’s Commonwealth Trust (QCT) and One Young World at Windsor Castle on October 25, 2019. (Photo by Jeremy Selwyn / POOL / AFP)

Forrás: Jeremy Selwyn / POOL / AFP

Fotó: AFP

Harry herceg feleségét ezúttal Mike Markle vette a szájára, aki szerint Meghan mára úgy felkapaszkodott, hogy szóba sem áll velük – írja a Bors.

Pedig Mike szerint ő volt az, aki diplomáciai kapcsolatai révén az USA argentínai nagykövetségének sajtóosztályán jó álláshoz juttatta az akkor még húsz­éves mostani hercegnét, aki ennek köszönheti, hogy beindult a karrierje. A pletykás nagybácsi szerint igazak lehetnek azok a hírek is, miszerint Meghan elviselhetetlen a palotában a sze­mélyzetnek, szerinte ez ugyan­is nagyon jellemző rá.

Meghan társadalmilag felkapaszkodott és elhagyott minket. Így érzem ma­gam. Ő egy iga­zi primadonna. Ez történik, amikor alsóbb társadalmi csoporthoz tartozol, és megpróbálod többnek mutatni magad

– nyilatkozta az apai ághoz tartozó nagybácsi, aki jelenleg egy floridai lakóparkban él.

Mike szerint Meghant az apja kényeztette el, már kiskorában hercegnőként bánt vele, testvéreinél sokkal többet foglalkozott vele. A nagybácsi arra is megtalálta a megoldást, hogy miért nincs jóban a két hercegné, Meghan és Katalin. Szerinte éppen az, ahogy Meghan a családjával bá­nik, nem tetszik Katalinnak. A sok sárdobálás után pedig csak kibújt a szög a zsákból, hogy mikor is sértődött meg ennyire Mike. A nagybácsi, mint Meghan sok más rokona, nem lehetett jelen az esküvőn, unokahúga ugyanis nem hívta meg.

Végül is nem zavar annyira, sokunkat nem hívott meg. Be sem tehetjük a lábunkat a palotába, minket oda sem hív senki. De én nem írok neki levelet, neki kell megtennie az el­ső lépést. Azért is furcsa, hogy engem nem hívott meg, mert többet tettem érte, mint bárki más

– magyarázta Mike.

Borítókép: Meghan Markle egy októberi eseményen Windsorban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!