Párkapcsolat

2019.11.08. 13:11

A sztárpár, akiknek a házasságát nem tette tönkre a közös filmezés

A Hang nélkül című közös filmjük csak még közelebb hozta egymáshoz Emily Bluntot és John Krasinskit.

Fotós: AFP

Azt tartják Hollywoodban, hogy nem jó, ha egy pár tagjai ugyanabban a filmben dolgoznak, Emily Blunt és John Krasinski azonban rácáfolnak erre

– írja a hirado.hu.

Már az is szinte csodaszámba megy, hogy 9 éve házasok, és ehhez jön még, hogy állítják: tavalyi nagy sikerük, a Hang nélkül óta csak még nagyobb szerelem.

Ráadásul már az utómunkálatoknál tart a film folytatása is, és ez sem ártott a kapcsolatuknak.

„Az a helyzet, hogy én már akkor Emily legnagyobb rajongója voltam, amikor még nem is találkoztunk, és ez elég jó alap. Az ördög Pradát viselben figyeltem fel rá, azóta nagyjából 72-szer láttam a filmet”

– mondta Krasinski az E! Newsnak.”

A színész-rendező szerint kapcsolatuk azért működőképes, mert támogatják egymást, ahelyett, hogy rivalizálnának vagy folyton összevesznének valamin.

Ami a Hang nélkült illeti, maguk is meglepődtek a fejleményeken.

„Csak erősebb lett a közös munkától a házasságunk, ami minket is váratlanul ért – nyilatkozta Krasinski az Independentnek. – Nem mintha arra gondoltam volna, hogy majd belerokkan a kapcsolatunk ebbe a filmbe, de ekkora pozitív változásra nem számítottunk. Annyira egymás támaszai lettünk, mint még soha.”

A A Quiet Place Part II-t Krasinski rendezte, de nem szerepel a filmben, Blunt igen. A férfi főszereplő az egyik legkiválóbb ír karakterszínész, Cillian Murphy (Birmingham bandája, Batman: A sötét lovag).

Borítókép: Emily Blunt és John Krasinski

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!