elszólta magát

2019.10.18. 10:40

Ryan Reynolds mégsem olyan jó titoktartó, mint hitte

Úgy tűnik, leleplezte újszülött gyermeke nemét.

US actress Blake Lively and husband Canadian actor Ryan Reynolds attend the premiere of "Pokemon Detective Pikachu" at Military Island - Times Square on May 02, 2019 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Májusban, Ryan Reynolds Pokémon-filmjének bemutatóján lepleződött le, hogy a színész és felesége, Blake Lively harmadik gyermeküket várják. Mint néhány napja kiderült, a pici még a nyáron megszületett, amit, ahogy előző két csemetéjük esetében, ezúttal is ügyesen titokban tartottak – írja a Híradó.

Azonban sem a neméről, sem a nevéről nem jutott információhoz a sajtó, mindeddig! Ryan a kanadai választások kapcsán posztolt Twitter oldalán, bejegyzésében pedig lányaira utalt, akiknek nem is kívánhatna jobb körülményeket a felcseperedéshez, mint amilyenben ő nőtt fel szülőföldjén.

Az árulkodó szó pedig a “lányok”, ami azt jelenti, hogy Ryannek és Blake-nek harmadszorra is kislánya született – szúrta ki a Just Jared. Ryan és Blake 2012-ben házasodott össze, és immáron tehát három kislány büszke szülei. James négy, Inez pedig hároméves, míg a legapróbb családtag neve leleplezésre vár.

Borítókép: Ryan Reynolds és felesége Blake Lively / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!