Poszt Magyarországról

2019.09.18. 07:57

Will Smitht lenyűgözték a magyar hidak (videó)

Az amerikai színész új filmje, a Gemini Man megjelenése alkalmából tért vissza hazánkba.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - MAY 21: Actor Will Smith arrives at the World Premiere Of Disney's 'Aladdin' held at the El Capitan Theatre on May 21, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: Image Press Agency / NurPhoto / AFP

Fotó: Xavier Collin

Will Smith Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amelyben a budai Várból tekint le a magyar fővárosra, miközben Budapest hídjainak szépségéről morfondírozik.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Korábban azt írtuk, a filmcsillag szeptember 24. és 26. között lesz a magyar fővárosban abból az alkalomból, hogy bemutatják Gemini Man című új filmjét, de úgy tűnik, előbb megérkezett.

A film több jelenetét Budapesten forgatták tavaly, így a város több meghatározó nevezetessége is felbukkan majd benne, ráadásul nem mellesleg magyar szakemberek is dolgoztak rajta.

Az alkotásról egyelőre annyit tudni, hogy a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!