Teljesen összetört

2019.09.19. 10:11

Tévéműsorban zokogott Cristiano Ronaldo (videó)

A portugál labdarúgó meglepő őszinteséggel beszélt magánéletéről.

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Giuseppe Maffia

Cristiano Ronaldo az egyik legnézettebb brit televíziós műsor vendége volt, ahol Piers Morgan műsorvezetőnek meglepő őszinteséggel beszélt magánéletéről – írja a Bors.

A portugál labdarúgó könnyekben tört ki, amikor egy videófelvételt mutattak neki édesapjáról. Jose Dinis Aveiro alkoholista volt, aki májproblémái miatt hunyt el 52 esztendősen, 2005-ben.

– Soha nem láttam még ezt a felvételt, hihetetlen. (...) Azt hiszem, büszke lenne rám az eredményeim miatt, de sajnos már nem élhette meg azokat – mondta a futballista.

Az ötszörös aranylabdás arról is beszélt, hogy hiába irigykednek rá heti kétszázmillió forintos fizetése miatt, a népszerűsége sokszor nagyon terhes számára. Például gyerekeivel még soha nem tudott elmenni a játszótérre sem. Az emberek letámadják, ettől gyermekei, a felesége és ő is ideges lesz.

A Juventus 34 éves játékosa azt is elárulta, hogy összesen négy ember van, akiben valóban meg tud bízni.

Cristiano Ronaldo szerint a tehetség nem elég. Ő megszállottan hajt a sikerért. A győzelem élteti.

A világsztár labdarúgó szabad akar lenni, magánéletre vágyik. Tizenöt év után már unalmas számára az emberek folyamatos figyelme.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!