esküvő

2019.08.05. 12:44

Heidi Klum már megint férjhez ment

Másodszor mondta ki a boldogító igent kedvesének.

18 May 2019, Bavaria, Munich: Soccer: Bundesliga, Bayern Munich - Eintracht Frankfurt, 34th matchday in the Allianz Arena. Heidi Klum, model and her boyfriend Tom Kaulitz, musician, are on the sidelines before the game begins. Photo: Tobias Hase/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.

Forrás: Tobias Hase / dpa / AFP

Heidi Klum szupermodell és Tom Kaulitz zenész decemberben jelentette be eljegyzését, néhány hete azonban kiderült, rajongóik hiába várják az esküvőt, a szerelmesek ugyanis már titokban kimondták a boldogító igent – írja a Ripost.

Éppen ezért döbbentek le igazán csak a rajongók, mikor kiderült, a német topmodell és férje másodszor is hűséget fogadott egymásnak, ráadásul nem is akárhol.

A szertartást Caprin egy jachton tartották, Heidi pedig egy csodaszép ruhát viselt.

Információk szerint második esküvőjükre azért került sor, hogy családjukkal és barátaikkal is megünnepelhessék boldogságukat.

Borítókép: Heidi Klum és Tom Kaulitz egy májusi focimeccsen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!