aggodalom

2019.04.07. 22:13

Öccse szerint szerencse, hogy Mick Jagger túlélte az elmúlt heteket

Megszólalt a világsztár testvére a The Rolling Stones frontemberének szívműtétjéről.

(FILES) In this file photo taken on June 26, 2018, British musician Mick Jagger of The Rolling Stones performs during a concert at The Velodrome Stadium in Marseille as part of their 'No Filter' tour. - Mick Jagger is "on the mend" after a reportedly successful heart valve procedure in New York, the Rolling Stones frontman said Friday, April 5, 2019. "Thank you everyone for all your messages of support, I'm feeling much better now and on the mend - and also a huge thank you to all the hospital staff for doing a superb job," said Jagger, 75. Industry tracker Billboard had earlier said doctors performed a minimally invasive transcatheter aortic valve replacement. (Photo by Boris HORVAT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Boris Horvat

Mick Jagger öccse, Chris elmondta, hogy a Rolling Stones frontemberét ugyanazzal a szívbetegséggel diagnosztizálták, mint a The Clash-ből annak idején Joe Strummert. Strummer azonban nem élte túl.

A 75 éves énekes a múlt héten esett át sürgős szívbillentyű-műtéten. A sztár 71 éves öccse pedig elárulta, hogy Jagger nagyon szerencsés, hogy egyáltalán túlélte a történteket és hogy időben észrevették az elváltozást egy rutinvizsgálat során. A The Clash sztárja ugyanis 50 évesen ugyanebbe az állapotba halt bele – írja sajtóértesülések alapján a Ripost.

Chris Jagger hozzátette, hogy Strummer az apjától örökölte a betegséget. Jagger azonban rendszeresen kivizsgáltatja magát, ami öccse szerint 70 éves kor fölött kötelező, hiszen ilyen korban már óvatosnak kell lenni.

A Rolling Stones lemondta az egyesült államokbeli fellépéseit a műtét miatt, Jagger öccse pedig reméli, hogy a sztár most már visszavesz egy kicsit a tempóból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!