boldogság

2019.04.02. 19:00

A Bahamákon erősítette meg házassági esküjét Bruce Willis

A sztár és második felesége tíz éve házasodtak össze és két kislányuk van.

Forrás: Instagram

A mesés Turks- és Caicos-szigeteken ünnepelte hatvannegyedik születésnapját Bruce Willis, és ugyanitt erősítette meg házassági fogadalmát. A Ponyvaregény sztárja és második felesége, Emma Heming Willis a Bahamákon lévő nyaralójuk tengerpartján mondta ki egymásnak újból a boldogító igent – írja a Magyar Hírlap.

A páros tíz év óta nagy boldogságban él, Willis gyönyörű felesége egymás után teszi ki Instagram oldalára a jobbnál-jobb családi fotókat. Szinte mindegyik alá odaírja, mennyire szereti férjét és gyerekeiket. Az egyik legutóbbi közös képük a megerősített házassági esküjük hitvesi csókját ábrázolja.

Az eseményen ott voltak a színész Demi Moore-tól született lányai is. Egy másik „tágabb” családi fotón a világsztár már családja és ismerősei körében látható.

Az akciósztár Demi Moore-tól az ezredfordulón vált el. Kilenc év múlva vette el az angol és guayanai származású modellt, akitől két kislánya született.

Bruce Willis Budapesten forgatta a Die Hard ötödik részét, a Drágább, mint az életedet. Bár a filmet a kritikusok nem szerették, nemrég bejelentették a mozisorozat hatodik részének forgatását.

Borítókép: Bruce Willis és Emma Heming Willis az eskü megerősítése után

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!