a legjobban fizetettek közt

2019.03.31. 22:39

Tévétörténelmet írt a magyar származású színésznő

A Különleges ügyosztály című heti akciósorozatban már 21 éve alakítja az elszánt nyomozót, Olivia Bensont.

US actress Mariska Hargitay poses during a photocall for the TV serie "Law and Order : Svu" as part of the 58nd Monte-Carlo Television Festival on June 17, 2018 in Monaco. (Photo by VALERY HACHE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valery Hache

Huszonegyedik évadával tér vissza hamarosan a televíziózás történetének leghosszabb ideje futó heti akciósorozata, a Különleges ügyosztály. Nemcsak a sorozat, hanem a főszerepet alakító magyar származású Mariska Hargitay is rekorder lett, ugyanis 21 éve, összesen 458 epizódban alakította az elszánt Olivia Bensont a szériában – írja a borsonline.hu.

A hatalmas sikerből persze az egykori testépítő, Mickey Hargitay 55 éves lánya is nagyon jól profitált, ugyanis részenként körülbelül 140 millió forintnyi dollár üti a markát, amivel az egyik legjobban fizetett sorozatszínésznővé avanzsált. A producerek ígérete szerint már a 22. évadra is felkészültek, ha továbbra is lesz igény a szériára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!