meghatározó élmény

2019.02.18. 17:40

Medve elől menekült Ryan Reynolds

A színész késsel vágta ki a sátrat, hogy barátaival minél távolabb kerüljön a kempingben ólálkodó állattól.

Ryan Reynolds örömmel fedezi fel a medvék kalandjait a képernyőn, a valóság azonban már teljesen más tészta. A színész az IMAX számára készült új természetfilm, a Great Bear Rainforest: Land of the Spirit Bear narrátora, mely egy fehér bundájú “szellem medve”, Mox életét mutatja be a mozilátogatóknak.

Ryan az egyik sajtóeseményen mesélte el élete legfélelmetesebb kemping élményét, amikor őt és barátait egy sátruknál ólálkodó medve rémített halálra. A sztori nem mostanában történt, még az iskolás éveiben, de a színész emlékeiben még élénken él az eset, amikor a zsebkését előkapva kivágta a sátor hátulját, hogy a többi gyerekkel együtt minél távolabb kerüljön az állattól.

„Hangot hallottam kintről, azonnal felkeltettem a többieket. Amint kimásztunk a legnagyobb félelmen vált valóra, tényleg medve volt. Hisztérikusan sikítottunk, amitől gyakorlatilag azonnal eliszkolt” – emlékezett vissza a színész.

Az állat egyébként még csak medvebocs volt, így vélhetően nem akarta őket bántani, csak kíváncsiskodott, de azt sosem lehet tudni, milyen messze van az anyuka…

A vancouveri születési Ryan egyébként gyerekként rengeteg fekete medvét látott, hisz a populáció Kanadában eléri a fél millió egyedszámot, de ez volt az egyetlen eset, amikor menekülőre kellett fognia.

Ezek is érdekelhetik