eltapsolt vagyon

2018.07.13. 18:22

Hitelkártyacsalás áldozata lett Demi Moore

Miután a csaló a bankot és az üzleteket is átverte, 196 ezer dollárral (55 millió forinttal) rövidítette meg a színésznőt.

Actress Demi Moore attends the premiere of 'Blind' at Landmark Sunshine Cinema on June 26, 2017 in New York City.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Angela Weiss

Letartóztattak egy 35 éves férfit, aki Demi Moore hitelkártyájával óriási összeget tapsolt el pár nap leforgása alatt. Bizonyos David Matthew Read 196 ezer dollárral (55 millió forinttal) rövidítette meg a színésznőt.

A férfi tett egy bejelentést miszerint márciusban ellopták a sztár American Express kártyáját, majd a kiküldött új kártyát a FedEx csomagküldő szolgálatot kijátszva átvette – írja a TMZ híroldal értesülése alapján a hirado.hu.

Hogy hogyan sikerült a bankot átvernie, és miként jutott hozzá Demi új kártyájához, azt nem részletezi az exkluzív cikk, azt azonban tudni, hogy Nordstrom és Saks Fifth Avenue üzletekben költötte Moore pénzét egy héten át.

A férfi egy hónappal később újra próbálkozott, ekkor bukott le és be is ismerte a csalást. Jelenleg a Los Angeles megyei börtönben várja a tárgyalását. Demi eddig nem szólalt meg az ügyben, így kérdéses, hogy észrevette-e a pénzmozgást.

Borítókép: Demi Moore

Forrás: AFP/Angela Weiss

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!