negyedik nekifutás

2018.05.29. 15:23

Poénra vette az esküvőjét Tommy Lee

Ezúttal ugyanis köntösben és mamuszban rebegte el az esküjét, 24 évvel fiatalabb szerelmének, Brittany Furlannak, akivel alig egy éve alkotnak egy párt.

Tommy Lee (L) and Vince Neil (C) joke with fellow band member Nikki Sixx (R) at the rock group Mötley Crüe celebrates the unveiling of their star on the Walk of Fame in the Hollywood area of Los Angeles, 25 January 2006. AFP PHOTO / Robyn Beck / AFP PHOTO / ROBYN BECK

Fotó: AFP

Köntösben lett férj Tommy Lee. A Mötley Crüe 55 éves rockere negyedszerre állt oltár elé, talán ez a magyarázata annak, hogy ezúttal miért vette olyan félvállról a dolgot – írja a Borsonline.

Ezúttal ugyanis köntösben és mamuszban rebegte el az esküjét, 24 évvel fiatalabb szerelmének, Brittany Furlannak, akivel alig egy éve alkotnak egy párt. A helyszínt a Beverly Hills Hotel kertje biztosította, a dekoráció pedig néhány marék virágsziromból és egy fehér sátorból állt.

A rajongók nem győztek gratulálni az ifjú párnak, s azt kívánták, ez a frigy legyen tartósabb, mint Lee előző házasságai, Elanie Bergennel, Heather Locklearrel és Pamela Andersonnal.

Borítókép: AFP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!