előzmény készül

2018.03.09. 17:35

A mozivásznon térnek vissza a Maffiózók

Előzményfilm készül a nagysikerű tévésorozatból, amelyben valószínűleg az HBO-széria néhány karaktere is feltűnik - jelentette be a New Line Cinema stúdió.

Les Sopranos The Sopranos (1999) [TV-Series 1999-2007] usa Michael Imperioli, James Gandolfini, Tony Sirico, Steve Van Zandt Season 2 Created by David Chase

A New Line ugyanis megvásárolta a legendás sorozat alkotója, David Chase és írótársa, Lawrence Konner The Many Saints of Newark című forgatókönyvét. A film a társadalmi viharoktól terhes 1960-as években játszódik a New Jersey állambeli Newarkban és a helyi olaszok, valamint afrikai-amerikaiak közötti feszültség lesz a középpontjában.

A stúdió szerint a moziban várhatóan feltűnik a 2007-ben véget ért Emmy-díjas sorozat néhány karaktere is.

A leendő mozi azonban még meglehetősen sok a fehér folt: egyelőre nem tudni, ki rendezi az előzményfilmet és a szereplőkről sincs hír. A stúdió a bemutató dátumát sem hozta nyilvánosságra.

A Maffiózók főszereplője, James Gandolfini, aki Tony Sopranót alakította a sorozatban, 2013-ban halt meg szívrohamban, 51 éves korában. A széria egy másik szereplője, a Phil Leotardót alakító Frank Vincent 2017-ben halt meg.

Borítókép: ARCHIVES DU 7EME ART/PHOTO12/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!