csak semmi papír

2018.03.05. 13:00

Nálunk nyílt meg Európa első okostelefonnal vezérelhető hotele

A vendég a foglalástól a kijelentkezésig mindent el tud intézni egy applikáción keresztül.

Budapest, 2018. március 5. Foglalását ellenõrzi egy férfi tableten Európa elsõ, magyar fejlesztésû okostelefonos alkalmazással vezérelhetõ szállodájában, a KViHotel Budapestben az avatás napján, 2018. március 5-én. A négycsillagos színvonalú, negyvenszobás, papírmentes szállodában a foglalástól a kijelentkezésig mindent el tud intézni a vendég az applikáción keresztül magának, sorban állás nélkül, a telefon belépõkártyaként is mûködik. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Megnyílt Európa első, magyar fejlesztésű okostelefonos alkalmazással vezérelhető szállodája a fővárosban, a KViHotel Budapest – jelentették be a fejlesztők és a tulajdonosok a hotel sajtóbejárásán hétfőn Budapesten.

Kató Csaba, a TMRW Hotels applikáció ötletgazdája és a cég alapítója elmondta: a négycsillagos, negyvenszobás, papírmentes szálloda a TMRW (tomorrow) Kft. első alkalmazása, a fejlesztés ötlete négy évvel ezelőtt indult.

A foglalástól a kijelentkezésig mindent el tud intézni a vendég az applikáción keresztül magának, sorban állás nélkül, a telefon belépőkártyaként is működik.

Minden funkciót egyetlen alkalmazásba integráltak, ez a TMRW Hotels alkalmazás, amit két év alatt fejlesztettek ki, és a KViHotelben teszteltek először – mondta.

A szállodaiparban innovációnak számító alkalmazást további magyarországi és európai hoteleknek tervezik licencbe adni, a fejlesztés és a beruházás értékét üzleti titokként kezelik.

Borítókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!