Nagylók

2016.09.15. 17:34

Kempósok és tókerülők

Nagylók - Az egy négyzetméterre jutó világbajnokok száma csúcsot döntött a kempo bemutatón. Az egyesület helyi csoportja nagyszerű kunsztokkal jeleskedett.

V. Varga József

A Sárosdi Kempo SE nagylóki csoportjának attrakcióit Koncz Viktória világbajnok versenyző, az egyesület edzője kommentálta. Felnőttek, ifjúságiak és gyerekek számos formagyakorlatot és küzdelmet prezentáltak, a merész töréstechnikáktól elakadt a nagyérdemű hangja. Nagy tapsot érdemelt a nagylókiak ifjú világbajnoka, Tóth Daniella. Az ifjú hölgy 2012 októbere óta kempózik, számos országos bajnoki címmel rendelkezik. A két legutóbbi világbajnokságon a magyar válogatottat erősítette, tavaly 2 ezüst- és 1 bronzérem volt a mérlege, az idén pedig 1 arany- és 3 bronzéremmel tért haza. Az ifjú kempós önkormányzati Elismerő oklevelet vehetett át a falunapi ünnepi képviselő-testületi ülésen. Ugyancsak önkormányzati Elismerő oklevéllel díjazták a Nagylóki Iringók 12 tagú futócsapatát, akik az Ultra-Balaton tókerülő futóverseny 221 kilométerét 21 óra 49 perc alatt teljesítették.

Küzdelemre várva – balról Tóth Daniella nagylóki világbajnok Fotó: V. Varga József

A csapat tagjai: Arany Eszter, Balogh Ágnes Alma, Balogh József, Balogh Maya, Bárány Nikoletta, Fenyvesi József, Határ Máté, Kertész Péter, Molnár Levente, Némethné Killer Zsanett, Ormándy Gabriella és Sándor Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!