Nádasdladány

2010.10.05. 17:32

Kicsit foglalkozás, kicsit szórakozás

A Gróf Nádasdy Ferenc általános iskola diákjai nagyon lelkesen mentek minden délután a zenei foglalkozásokra, amelyeket a zenei világnap köré csoportosítottak a szervezők.

Siki Szabolcs

A zenei világnap köré csoportosítva, szeptember 28-tól minden délután zenéhez kapcsolódó programokat szerveztünk a gyerekeknek. Kedden zenei csapatverseny, vetélkedő, zenefelismerés volt a feladat, szerdán zenés torna meditációval, csütörtökön mese-zene vetélkedő, activity, mesesláger-éneklés, és pénteken a hét zárásaként a Várpalotai Bányász Zenekar adott hangszerkipróbálással egybekötött hangversenyt, a gyerekek legnagyobb örömére. Majd egyenként is bemutatkoztak a hangszerek egy-egy, az ő hangjukhoz illő dallammal. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálta az ízlésének és temperamentumának legmegfelelőbb programot.

Minden hónapban lesz egy hét, amikor az adott témát dolgozzák fel, hétfőtől-péntekig. Az október témája a történelem lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!