kincsek

2021.03.06. 07:05

Időutazás Olvasóinkkal

Kincsek a Fejér Megyei Hírlap archívumából címmel indítottuk útjára sorozatunkat a minden pénteken megjelenő Múltidéző rovatunkban. Régi fotókat, életképeket mutatunk be hétről hétre, arra kérve olvasóinkat, hogy ha valakit, netalán magukat felismerik a fekete-fehér képeken, írják meg nekünk, kit, kiket ábrázol a fotó.

Kecskés Zoltán

Olvasónk édesapját ismerte fel az életképen (1961)

Fotó: FMH-archív

A Hírlap január 29-i számában 1961 februárját idéztük fel, méghozzá a sárszentmiklósi batyus bál hangulata elevenedett meg képünkön. Arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon kik lehetnek a képünkön látható jóképű fiatalemberek?

Olvasónk édesapját ismerte fel az életképen (1961)
Fotó: FMH-archív

Egy Kedves Olvasónk levélben jelezte, hogy az eseményen készült fotón a legjobb képű fiatalember a 18 és fél éves édesapja (felül, jobb oldalról a második). Horváth István 1942. augusztus 22-én született, idén tölti be a 79. életévét. Továbbá azt is megtudtuk, hogy édesapja 54 éve él boldog házasságban, mialatt két gyermeke és két unokája született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!