Mór

2015.12.27. 10:58

Jótékony célú gyűjtést szerveztek a móri polgárőrök

Több mint nyolcvan rászoruló család gyermekeinek vittek ajándékot a jelmezbe bújt móri polgárőrök.

B. Kiss László

Mór Polgárőr Egyesülete az idei évben is – a tavalyihoz hasonlóan – gyűjtést szervezett a városban élő hátrányos helyzetű gyermekek számára annak érdekében, hogy az ő karácsonyuk is boldogabb legyen. Több vállalkozó is segített a jótékonysági célú gyűjtésben, amelynek révén nagyon sok száraz élelmiszert, gyümölcsöt, ruhát és játékot tudtak elajándékozni a polgárőrök – tájékoztatta lapunkat Müllner Tibor, a móri polgárőrök egyesületének elnöke.

A sikeres gyűjtés eredményeként összesen nyolcvankét család összesen 182 gyermeke részesült karácsonyi ajándékcsomagban, amelynek mindannyian nagyon örültek.

Az ajándékcsomagokat a jelmezes polgárőrök kézbesítették (Fotó: Georgina Czverkum)

Az adományok összegyűjtésében illetve a személyre szóló ajándékcsomagok elkészítésében kiemelkedő szerepet vállalt Papdi Éva, Tradler Zsuzsanna, P. Tóth Ágnes, Csáhné Terike – mondta el Müllner Tibor. Az ajándékokat a hétvégén a móri polgárőrség állománya szállította ki, juttatta el a címzetteknek. Az ajándékcsomagok kézbesítését Mikulásnak, rénszarvasnak, angyalkának, huncut manócskának, illetve ördögnek öltözve végezték. „A családokhoz kiérve mosolygó arcok, csillogó szemek, boldog gyermekek vártak bennünket, mindenhol rajzokkal, énekekkel fogadtak” – mesélte a polgárőrök vezetője. Az önzetlen móri polgárőröket a nemes küldetés, az ajándékok célba juttatását végeztével finom ebéd várta, amely Müllner Tiborné, Rauscherné Káloczi Évát dicsérte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!