Mór

2015.06.08. 17:26

A móri Zimmermann remekelt az Országos Csecsemő- és Kisdedgondozási Versenyen

Budapest – A Magyar Vöröskereszt idén már huszadik alkalommal hirdette meg felmenő rendszerű, Országos Csecsemő- és Kisdedgondozási Versenyét, amelynek országos döntőjét a múlt szombaton rendezték meg a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán.

A verseny során a diákok, gyermek és ifjúsági kategóriában, változatos feladatok megoldásával adhattak számot elméleti tudásukról és gyakorlati ismereteikről. Az országos döntőn 16 megyéből 15 általános iskolás és 16 középiskolás csapat mérte össze tudását. A szakmai előkészítésben, a csapatok felkészítésében, értékelésében meghatározó szerepet játszottak a védőnői hálózat munkatársai.

A gyakorlati feladatok mellett kreatív ötletekre is szükség volt. Fotó: vöröskereszt

Fejér megyét az általános iskolások között a móri Dr. Zimmermann Ágoston Általános Iskola csapata képviselte, nem is akárhogyan, hiszen a gyerekek megnyerték a versenyt ebben a kategóriában!

A középiskolásoknál szépen helyt állt a szintén móri csapat: a Táncsics Mihály Gimnázium kilencedik helyen végzett – tájékoztatott Szücsné Szigeti Hedvig, a szervezet megbízott megyei igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!