Mezőszentgyörgy

2014.04.28. 06:46

Szentgyörgy-napok színházi esttel Mezőszentgyörgyön

Mezőszentgyörgy – A művelődési házban Haraszti Dóra Anna fotókiállítása látható, a színjátszó kör Rejtő-jeleneteket mutatott be, újra pörgött a szabadulós játék, megrendezik a Kedvenc versek délutánját.

V. Varga József

A csütörtökön megnyitott Szentgyörgy-napok programjában a Mezőszentgyörgyi Amatőr Színjátszó Kör (MASZK) Rejtő-estet prezentált szombaton este az Eötvös Károly Művelődési Házban. A társulat Rejtő Jenő öt jelenetét (Botrány a Strand Hotelben, A három légionista, Tévedésből jelentik, Frontszínház és Író születik) adta elő, a bemutatót Tóth Andrea rendezte. Vasárnap az Escape – Symbol elnevezésű, egész napos szabadulós játék pörgött az irodaházban. A felső tagozatos diákok hétfőn játékos vetélkedőn mérettetnek meg; a versmondó versenyt, Hozd a kedvenc versed! címmel április 29-én 16 órától rendezik. A Szentgyörgy-napok zárásaként, a hónap utolsó napján, szerdán 17 órakor májusfát állítanak a művelődési háznál, a táncházban Mezőföldi táncokat tanít Molnár Gábor Örökös Aranysarkantyús Táncos, a talpalávalót a Szedtevette zenekar húzza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!