Mezőföld

2009.07.30. 02:27

Összefogás a cecei oktatási intézmények megújításáért

Cece - A szülők és a diákok anyagilag, illetve kétkezi munkával is segítenek, hogy a tanév kezdetére megújuljanak az oktatási intézmények.

Ármás János

Az óvodánkkal lényegében elkészültünk, megtörtént a teljeskörű festés és a tisztasági meszelés, az udvaron felújítottuk a fa játszóelemeket is - tájékoztatta munkatársunkat Varga Gábor, a nagyközség polgármestere, megjegyezve: a megfelelő szakemberek irányításával dolgozó közhasznú mumunkások mellett nagyon sokat segítenek a szülők is.

Ami igazán különleges: az általános iskola korszerűsítésénél a diákok által gyűjtött pénzt is felhasználják, idén például ezt a kémia szaktanterem korszerűsítésére fordítják. Az iskolában egyébként elfogadott elv, hogy minden osztály a saját termét teszi minél szebbé nyáron, így a helyhatóság büdzséjét csak a folyosók meszelése, festése terheli. Az intézmény fűtésének korszerűsítésére közel tizenkétmillió forintot nyertek egy sikeres pályázaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!