Mezőföld

2010.08.26. 02:28

Idősebb Nagy László lett a díszpolgár

Sárbogárd - Ünnepség a Hősök terén, fogathajtó verseny az Ifjúsági parkban. Ki ide, ki oda látogatott ki. Az ünnepi programok sorából mégis kiemelkedett a díszpolgári cím átadása.

Miskei Anita

Gyönyörű nyári melegben élvezhették az augusztus 20-ai programokat a sárbogárdiak. Amíg a Hősök terén tartott ünnepségen kevesebben voltak, addig a fogathajtók népszerűsége igencsak megnőtt, különösen a gyermekek élvezték a pónifogatok adta lehetőségeket. Mindezek ellenére azonban a hagyományokhoz híven az idei esztendőben is átadták Sárbogárd városának díszpolgára elismerést. Idősebb Nagy Lászlónak járt a kitüntető cím, amelynek átadásakor érdemeinek felsorolása igen hosszú volt. A város díszpolgáráról úgy tartják a helyiek, nem az elismerésekért, hanem a közösségért dolgozik. Szenvedélye a sport és a rend, ezek segítik abban, hogy mindig jó eredményekkel lépjen előre.

A központ árnyas fái alatt szerény, de méltó ünnepség zajlott, amíg az Ifjúsági parkban zakatolt az élet. Hét megyéből érkeztek ugyanis a versenyzők, hogy összemérjék tudásukat. A hőség ellenére sokan teljesítették hibátlanul az akadálypályát, így a közönség izgulhatott kedvenceiért. A gyerekek pedig a pálya körüli zöldterületet vették birtokukba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!