Mezőföld

2009.07.02. 02:29

A legszebb lány a Sárvízben

Aba - Reznyák Andrea lett a Sárvíz Szépe. A fiatal szépség Tácot képviselte a kistérségi szépségversenyen, amely az Aba-napok programjainak hagyományos részévé vált.

Fejér Megyei Hírlap

Hosszas várakozás előzte meg az idei Aba-napok rendezvénysorozatát. Nem csoda, hiszen egy évnyi szünet után ismét fesztiválra ébredtek a múlt hét végén a településen. Az egész kistérség megmozdult, minden településen akadtak jelentkezők, akik valamivel részt vállaltak a tizenhetedik alkalommal megrendezett programban. Az abaiak mellett sokan megmozdultak, a háttérből vagy éppen a színpadról tették emlékezetesebbé a háromnapos rendezvénysorozatot.

Volt olyan is, akinek minden bizonnyal igazán emlékezetes marad a rendezvény. Talán azért, mert először látogatott Abára, talán azért, mert nem is hitte, hogy ilyen kicsiny település ilyen nagy szabású, színvonalas programokat kínál majd. S ott volt Reznyák Andrea is, akinek szintén emlékezetes marad a fesztivál. Nem csoda, hiszen először választották a Sárvíz legszebb lányává a fiatal szépséget.

- Nagyon meglepődtem, amikor a táci polgármesteri hivataból felhívtak, és arra kértek, képviseljem a települést a Sárvíz Szépe versenyen - mesélte a 18 éves lány. - Éppen most érettségiztem, eddig a tanulás volt a fontos számomra, jó kikapcsolódásnak indult az abai buli. Nem is gondoltam arra korábban, hogy induljak ezen a szépségversenyen. Ez volt az első ilyesfajta megmérettetés a számomra - mondta Reznyák Andrea. Elárulta, nagyon csodálkozott, amikor felkérték a feladatra, s még nagyobb meglepetés volt számára, hogy ilyen eredményesen szerepelt. Nem a kishitűség, inkább a naiv, kislányos szerénység beszélt a fiatal lányból, aki egy éven át viselheti a Sárvíz Szépe címet. A Tatay gimnáziumban érettségizett ifjú hölgy a szépségipar helyett azonban még inkább az iskolapadot választaná.

- Jogi asszisztens szakon szeretnék továbbtanulni. Ez egy OKJ-s képzés. Azt követően talán jelentkezem főiskolára is. Addig azonban még van időm - mondta Andrea. Hozzátette, a szépségversenyen elért eredményére nagyon büszkék a szülei és a barátai is. Mindannyian szurkoltak neki, és persze barátnőjének is, akivel együtt indultak a Sárvíz Szépén. Így tulajdonképpen Tácot két szépség is erősítette. Megtudtuk, a versenyen öt Sárvíz kistérségbeli településről érkeztek a jelöltek. A szépségverseny egyébként évről évre egyre népszerűbb része a programnak.

- Nagy bátorságot, ösztönzést adott számomra ez a verseny. Sokan mondják, indulhatnék a Fehérvár Szépe versenyen is. Mostani szereplésem után talán kipróbálom magam ezen a szépségversenyen is - árulta el Reznyák Andrea. Akiről barátai és ismerősei is úgy vélekednek, nagyon szép lány, érdemes volna megmutatnia magát nagyobb megméretteterésen is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!