Mezőföld

2013.03.21. 15:30

Munka, bizalom, fejlődés Nagylókon

2012-ben a pályázati forrásoknak köszönhetően fejlődött a település, s ezt lehetőségeikhez mérten szeretnék folytatni az idei évben is. Hiszen a település vagyona gyarapodik így.

Miskei Anita

A tavalyi évben sokat szépült a kis település, a vízház mögötti völgyet a Szél utcáig pihenőparkká alakították. A beruházás 12,7 millió forintba került, melynek jelentős része, 10 millió forint támogatás volt. A sportpálya 600 négyzetméteresre duzzadt, a fejlesztés megvalósításáhot több mint 13 millió forintot nyertek. A közösségi házban megvalósuló rendezvényekre, programokra is jutott 5 millió forint forrás. A település vagyon az elmúlt évben nem csak a fejlesztésekkel gyarapodott, hanem ingatlanvásárlással is. A képviselő-testület döntésének eredményeként megvásárolták a központban lévő, idősek otthonaként funkcionáló ingatlant. A hasznosításról azonban csak később dönt az önkormányzat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!