Mezőföld

2006.11.23. 03:28

Nem haszontalan nebulók

Enying (vv) - A november 8-ai képviselő-testületi ülésen láthatatlan tündérként szerettem volna egy kis nyugalmat, békét, bölcsességet osztogatni, mert ezek nagyon hiányoztak.

V. Varga József

Így kezdte dr. Tóth Sándorné a polgármesternek és a képviselő-testületnek szánt nyílt levelét, melyet szerkesztőségünknek is eljuttatott. Saj- nálatos - írta a többi között -, hogy most sem sikerült alpolgármestert választani. Mindezért valamennyi képviselő egyaránt felelős, nem lehet csak az egyik felet hibáztatni. Csupán azon az alapon, hogy valaki már évek óta képviselő, nem volna szabad kioktató hangon szólni a többiekhez. A testület összetétele megváltozott, újak jöttek. A polgármesternek tudnia kellene a helyzetet kezelni, akár kompromisszum árán is - vélekedett levélírónk. A képviselők kinőttek már az iskolapadból, egyikük sem haszontalan nebuló, csupán azért, mert nem ért mindenben egyet. Sokáig feszült légkörben zajlott az ülés, ingerültség jellemezte a hozzászólók egyikét-másikát. Ez senkinek sem jó! Ez az út nem vezet sehova. Ha egyetértenek, ha nem, el kell tudni mondani gondolataikat úgy, hogy a másikat ne sértsék meg. Önök mindannyian a város képviselői, s esküt tettek arra, hogy a lakosság érdekeit képviselik, s erről soha, semmilyen körülmények között sem feledkezhetnek meg. Kérem, keressék mindig a kellő megoldást - zárta sorait Tóth Sándorné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!