Martonvásár

2016.12.18. 21:10

Két újabb csoport indul

Martonvásár - A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvény módosítása értelmében új szabályozás lép életbe a gyermekek napközbeni ellátására vonatkozóan.

Jövő év január 1-jétől minden olyan településen kötelező lesz a bölcsődei ellátás megszervezése, ahol legalább öt gyermek napközbeni felügyeletére igény jelentkezik, vagy a településen élő 3 év alatti lakosoknak a száma meghaladja a 40 főt.

A lakossági szükségletek figyelembe vételével a Szent László Völgye Többcélú Kistérségi Társulás 2017. január 1.jétől a meglévő családi bölcsődei csoport mellett még két új csoportot indít - derül ki a város honlapjáról. Január 1-től a Szent László Völgye Segítő Szolgálat működtetésében lévő, Apró Talpak Családi Bölcsődei Hálózaton belül három csoport kezdi meg működését 21 gyermek gondozásával.

A férőhelyek igénybevételére - korlátozott számban - a Baracskán élő, kisgyermeket nevelő családok is jogosultak lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!