Nem csak opelosoknak

2018.08.16. 15:09

Jótékonysági Opelos találkozóra készülnek a börgöndi Horgászparadicsomban

Az Opel Találkozósok Fejér Megye klub azaz az OTFM szeptember 7-9 között remek programokkal várja a kicsiket és nagyokat.

Elekes Gergő

Minden alkalommal sokan kíváncsiak a fehérvári klub szépségeire

Forrás: Juhász Tamás

2017 nyár. Ez volt az a dátum, ami mérföldkőnek számít Fejér megye Opelos közösségének életében. Ekkor merült fel ugyanis az ötlet Juhász Tamásban, hogy csokorba gyűjtse a környék „villámos” tulajait, akiknek azidáig nem sok lehetősége volt személyesen találkozni egymással, egyfajta „mutasd, Neked mid van”-jellegű összejövetelen.

Szlovák-magyar Opel-találkozó a komáromi erődnél
Forrás: Juhász Tamás

- 2017. augusztus 25-én volt az első találkozónk, melyre már akkor rengetegen eljöttek, durván 30-40 autó horgonyzott le a székesfehérvári Tesco parkolójában. Az esemény olyannyira sikeres volt, hogy azóta is minden hónap második hétvégéjén megtalálhatók vagyunk az áruház parkolójában és nagy örömmel mondhatom, hogy egyre többen látogatnak ki a rendezvényeinkre, sokan csodálják meg ezeket a négykerekű csodákat. Már ekkor megfordult a fejemben egy három napos esemény terve.

Májusban az Opel Bartával karöltve sikerült egy remek családi napot szerveznünk, erre a hétvégi programra azonban még csak most fog először sor kerülni – mondta el Juhász Tamás, az OTFM klub elnöke.

Fotó: Juhász Tamás

2018. szeptember 7-9 között a börgöndi Horgászparadicsom és Szabadidőpark ad helyet ugyanis az I. OTFM családi hétvégének, melyre az ország minden pontjáról jelentkeztek már a márka képviselői (Budapest, Zalaegerszeg, de még a borsodi régió is képviseltetni fogja magát). A találkozó ráadásul jótékony célokat is képvisel, hiszen az eseményből befolyó összeggel (legyen az anyagi vagy épp száraztáp formájú) a szervezők a székesfehérvári Herosz Állatotthont támogatják.

Kuplung, az OTFM hivatalos kabalája
Fotó: Juhász Tamás

Mikre számíthatnak azok, akik kilátogatnak?

  • gyönyörű autók, köztük a Magyar Veterán Opel Klub csodagépei
  • szakmai tapasztalatcsere
  • különböző versenyek (kvíz, alkatrészfelismerés, autótolás, mosóverseny – utóbbi érdekessége, hogy ezúttal férfiak mossák a kocsikat, a hölgyek legnagyobb örömére)
  • karaoke
  • autós termékekre specializálódott árusok
  • tombola
  • állatsimogató
  • játszótér
  • horgászási lehetőség
  • Kiket várnak?

    Tamásék bárkit szívesen látnak a rendezvényen (amelyből éves hagyományt szeretnének teremteni), ahová a belépés ingyenes lesz és még az sem feltétel, hogy valaki Opel tulajdonos legyen.

    Fotó: Juhász Tamás

    Mit tartogat a jövő?

    Mindenképpen szeretnénk a szentgotthárdi Opel gyárba egy látogatást tenni valamikor az ősz-tél folyamán. Emellett folytatjuk a havi meetingeket és bízunk benne, hogy egyre nagyobb közösséget tudunk kialakítani.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!