Hirdetés

2018.04.03. 10:08

Hatalmas tér, kényelmes vezetés, izgalmas kinézet: ez az új Fiat Tipo! (x)

Ha egy igazán kényelmes, modern autót keres, melybe az egész család elférhet, akkor tökéletes megoldás lehet számára az új Fiat Tipo. Ebben a kocsiban találkozik az elegancia, a korszerűség, a hatalmas csomagtér és a vezetési kényelem egyszerre. Igazán tágas, hiszen úgy az új Fiat Tipo úgy lett megtervezve, hogy minden könnyedén elférjen, amit csak magunkkal szeretnénk vinni, akár egy nagyobb útra, vagy nyaralásra.

Erre segítségünkre van a hatalmas, mintegy 520 literes csomagtér is. Az autó belterének megtervezésében is arra törekedtek, hogy egy egész családnak kényelmes utazást tudjon biztosítani, tágasságának és intelligens megoldásainak köszönhetően pedig mindenki számára élmény lesz ebben a járgányban utazni!

Ebben az autóban egy egész család kényelmesen utazhat

A Tipo sokat változott 1989 óta. Akkoriban az ötajtós változat még az Év Autója díjat is megnyerte. Az újkori modell alapfelállásban négyajtós, de nyáron már megérkezett az ötajtós változata is, szeptemberben pedig a kombi is.

Árképzés tekintetében a négyajtós verzió az alap, a többiek értelemszerűen ennél többe is fognak kerülni. Az autó külsejét tekintve, az emberek többsége egyértelműen úgy vélekedik, hogy ez a kocsi tényleg nagyon jól néz ki. A fiatszabo.hu jóvoltából pedig már 3.490.000 Forinttól elvihető és számtalan extra is választható felszerelésként hozzá.

Az új Fiat Tipo számokban is nagy

4532 mm-es hosszával, tekintélyes, 2636 mm-es tengelytávjával, rövid túlnyúlásaival, autószerű arányaival egy igen harmonikus, dinamikus, mégis megbízható képet mutat. Belső terét tekintve először talán a tágas szó jut eszünkbe, hiszen elöl, bőven elfér egy 190 cm magas ember is. a belső szélesség elöl 1390, míg hátul 1372 milliméteres, ennek köszönhetően elég helyet ad az egész család kényelmes utazására.

Váltógombja és kormánya elsőre elég nagynak tűnik, ám ezt lényegében csak megszokás kérdése. A műszerfal könnyen, logikusan kezelhető, kapcsolói, gombjai könnyen elérhetőek. Az autó ülései is igen kényelmesek, a vezetőülést szinte a padlóig le lehet, engedi.

4-féle motorral és 3-féle felszereltségi szinttel elérhető

A különböző UConnect multimédia berendezéssel az autó folyamatosan kapcsolatban képes maradni a külvilággal, hiszen AUX, USB és Bluetooth csatlakozással is hallgathatjuk kedvenc zenéinket a volán mögött.

Az új Fiat Tipo 4-féle motorral és 3-féle felszereltségi szinttel elérhető. A legegyszerűbb és legolcsóbb modell 1,4-es és 95 lóerővel bír. Ez után következik az 1,6-os benzinmotoros, mely már a 110 lóerőt is bírja. Dízelből pedig megtalálhatjuk az 1,3-as verziót, mely képes 95 lóerővel menni, illetve az 1,6-osat, mely bírja a 120 lóerőt is.

Felszereltségi szintet tekintve a Tipo a belső szint, amely menetstabilizálót, klímát, pontmátrixos kijelzőt, 2 elektromos ablakemelőt, 2 légzsákot tartalmaz. A járgány 15 colos lemezfelnivel és összesen 4-féle fejtámlával elérhető számunkra. Ez után következik az Easy szint, melyben már kapunk 4 elektromos ablakemelőt, 6 légzsákot, bőrkormányt, TFT kijelzőt is.

A csúcsváltozat a Lounge, melyben megtalálható az eső- és alkonyatérzékelő, a tempomat, a ködlámpa, fényre sötétedő visszapillantó tükör és a kartámasz is, mely még kényelmesebbé varázsolja a vezetést.

Használt Fiat Fejér megyében, válogass minősített kinálatunkból! Jóautók.hu – Biztosra veheted!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!