Lóerő

2010.07.14. 12:36

Dübörgő vasak street fighter show-val és felvonulással - XVI. Fekete Sas Party

Extrém verseny, street fighter show, felvonulás több száz motorral és koncertek - Polgárdiban jártunk a Fekete Sas motoros találkozón.

Vas Népe

Az elmúlt hétvégén motorok dübörgésétől volt hangos Polgárdi és környéke, a Fekete Sas Motoros Club találkozójára több száz kétkerekűvel érkeztek. A koncertekkel, bemutatókkal és versenyekkel tűzdelt többnapos rendezvény egyik csúcspontja, a szombati felvonulás volt, amely több száz motoros részvételével zajlott.

A felvonulás alatt a motorosok bejárták Polgárdi utcáit, amelyek szélén százával sorakoztak az emberek, hogy megörökítsék avagy csak integessenek a dübörgő vasaknak, durrógó csoppereknek, csattogó-kerregő motoroknak. A felvonulás részeként a Nemzeti Érzelmű Motorosokkal karöltve, egy motoros pap segítségével felavattak a Polgárdi benzinkútnál egy emléktáblát is. A felvonulást megelőzően street fighter bemutatót láthattunk, amelyen először robogókkal, Simsonnal és egy kiszuperált MZ-vel mutattak be különféle akrobatikus számokat, majd aszfaltra gurultak a nagyok is, akik látványos kerekezések, gumifüstölés és hajmeresztő műsorral lepték meg a nézőket. Ezt követően extrém versenyt hirdettek, amelynek lényege: minél gyorsabban végighaladni a pályán olyan robogókkal, amelyek hátsó gumiabroncsát leszedték, azaz: felnis versenyzés.

Nézze meg a street fighter showról, extrém versenyről és a felvonulásról készített videónkat! - videó: Atom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!