Lóerő

2009.05.15. 09:23

Belvárosi seregszemle vonzó kedvezményekkel

Székesfehérvár - Május 23-24-én tartják a márkakereskedők modelljeinek seregszemléjét a történelmi belváros szívében, az Országalmától egészen a virágóráig.

feol.hu

Lesz autós kiállítás ebben az évben is. Évről évre májusban a márkakereskedők új modelljei birtokukba veszik Székesfehérvár történelmi belvárosának Fő utcáját. A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székesfehérvári személygépkocsi tagozata a már hagyományosnak számító Autós Kiállítás 2009 programot május utolsó előtti hétvégéjén, 23-24-én rendezi meg. A Városház tértől a Fő utcán át, egészen a virágóráig autók seregszemléjét tartják, amelyen a  székesfehérvári márkakereskedők többsége  bemutatkozik majd.
A belvárosban felvonuló márkakereskedők  szebbnél szebb, újabbnál újabb modellekkel és persze vásári akciókkal kedveskednek a látogatóknak. Gondolta volna, hogy lesz ennél jobb alkalom a márkák különböző modelljeinek megtekintésére, mint az autós kiállítás? Hiszen ezen a hétvégén egy helyen, közel kétezer négyzetméteres területen szemlézheti a kereskedők legkülönfélébb kínálatát, ajánlatát, ajándékainak választékát. A vásári forgatagban kedvező lehetőségekkel teszik vonzóvá az autókat a vásárlók, látogatók számára. Így könnyedén, egy helyen akár össze is hasonlíthatja a kiszemelt modelleket. Közel húsz kereskedő, csaknem huszonöt márkájának majdnem száz modellje között válogathatnak ezen a hétvégén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!