hirdetés

2018.01.25. 01:00

Autójavítás, garanciával (szponzorált tartalom)

Felkészült szakemberek és kellő felszereltség. A javításra pedig garanciát is vállalnak – így jellemezhető röviden a Fehérváron, a Suzuki és Opel Bartánál található autó szerviz.

Az Alba Ipari Zónában levő javítóműhely a város egyetlen hivatalos Opel márkaszervize, de más márkák javítását is vállalják. A  nyolc állásos csarnokban régi, kipróbált szakemberek dolgoznak, akik rendszeresen vesznek részt továbbképzésen.

A márkafüggetlen javítást is végző szerviz a Suzuki és Opel Barta szalon épületében működik
Fotós: Nagy Norbert

A mai kocsik karbantartásához már kevés egy villáskulcs, az Opel és  Suzuki szalon épületében található, az Autó Bartex Kft. által működtetett szervizben korszerű eszközök, több milliós diagnosztikai berendezések állnak rendelkezésre – tudtuk meg Toldi Mátétól, a szerviz vezetőjétől.

A márkafüggetlen javítást is végző szerviz a Suzuki és Opel Barta szalon épületében működik
Fotós: Nagy Norbert

A javítóműhely szombat délelőtt is nyitva tart, a műszaki vizsgáztatás pedig, amelyet bejelentés nélkül is elvégeznek, akár a helyszínen is megvárható. A szerviz telefonszáma: 22-507-507

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!