Fékezés nélkül, át a piroson

2023.03.18. 18:09

Ehhez a manőverhez már a "gyökér" jelző is kevés (videó)

Vérlázító "megoldást" vett kamerára az egyik fehérvári autós kamerája a Kadocsa úti kereszteződésben, még szerencse, hogy a felelőtlenségből nem lett baleset.

Házi Péter

Forrás: videó

Az autósok "kedves húzásait" gyűjtő és pellengérre állító Fehérvári gyökerek csoportban osztott meg az egyik fehérvári lakos egy nem mindennapi videót. A fedélzeti kamera felvétele alapján egy BMW-s a Kadocsa elkerülő úton vezet az Új Csóri úti körforgalomtól a nagy Tesco irányába. A laktanyákhoz vezető Mészáros Lázár utcai kereszteződésben a közlekedési lámpa már vagy 6 másodperce piros, de a balról érkező autósnak ez meg se kottyan, úgy áthúz a kereszteződésen, hogy a fékezés helyett talán még gázt is ad. Eközben jobbról, a keresztező útról már indulnának az autósok, akik szerencsére voltak olyan körültekintőek, hogy megvárták, amíg a BMW-s áthúz a kereszteződésen.

"Ebben az esetben a jól megszokott gyökér jelző kevés.... Amit viszont szívesebben használnék, ennél sokkal- sokkal cifrább!!!" - írta videót megosztó illető. Igaza van, nehéz erre a mozzanatra jelzőket találni. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!