Hirdetés

2019.06.01. 01:00

Mindenképp nézessük át autónkat, mielőtt nyaralni indulnánk! (szponzorált tartalom)

<p align="justify">A legtöbben láttunk már olyat (jobb esetben csak filmekben), hogy a hónapok óta várt nyaralás egy műszaki hibás járműnek köszönhetően hirtelen rémálommá válik. Hogy mindezt elkerüljük, érdemes ellátogatni Fehérváron a Suzuki és Opel Bartánál található autószervizbe, ahol felkészült szakemberek garantálják vakációnk biztonságát.

Ha Önnek Suzuki vagy Opel márkájú gépkocsija van, itt a helye a Bartánál!

Soha ne induljunk el műszaki hibás autóval, hiszen nemcsak magunk, de utasaink biztonságát is veszélyeztetjük vele! Nyaralás előtt nézessük át gépkocsinkat szakemberekkel, akik megvizsgálják a jármű fékeinek és futóművének állapotát, a világítóberendezéseket, ellenőrzik az ablakmosófolyadék-, a fagyálló- és a motorolajszintet, a gumiabroncsok állapotát (beleértve a pótkereket is), valamint felkutatják az esetleges szivárgások helyét is – tanácsolta Toldi Máté, az Alba Ipari Zónában található szerviz vezetője, ahol az összes Opel és Suzuki típusú autó hozzáértő kezek között készülhet fel a nagy nyári kalandokra. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az ország minden pontjáról érkeznek a márka tulajdonosai az öt szerelővel és egy műszaki vizsgabiztossal operáló javítóműhelyhez, ahol tavaszi kampányuk igénybevételével akár nyerhet is a látogató!

Ha pedig nyár, akkor forróság, így a klímaberendezések rendbetétele, főleg ha gyerekekkel utazik valaki, rendkívül fontos! A szakember szerint egy alapos klímatisztítás, és az évi kétszeri pollenszűrőcsere (tavasszal és ősszel) elengedhetetlen eleme a nyári felkészülésnek. A Suzuki és Opel Bartánál alap és ózonos klímatisztítást is végeznek, melyek 1-1,5 óra alatt el is készülnek. Mindezt soron kívül, 1 munkanapos határidővel vállalják. Érdemes azonban észben tartani, hogy ezt a vizsgálatot utazás előtt két-három héttel végeztessük el, hogy mire útra kel a család, minden kellemetlen szag távozzon az autóból.

Ha Önnek Suzuki vagy Opel márkájú gépkocsija van, itt a helye a Bartánál!

Ha külföldre utazunk, általában mindig kötünk utasbiztosítást. Toldi Máté szerint ebbe hasznos belevenni a gépjárművünket is.

Mindezek mellett pedig jó, ha az autóban megtalálhatók baleset vagy forgalmi dugó esetére „mentőcsomagok”: ezek közé soroljuk az elsősegélycsomag, láthatósági mellény és elakadásjelző háromszög triumvirátust (melyek amúgy is kötelező elemei a járműnek), de az olyan apróságokat is, mint az ásványvíz vagy némi rágcsálnivaló, ami egy 6-8 órás határon történő várakozás során jól tud esni.

Amennyiben gépjárműve műszaki vizsgáztatásának ideje is közeledik, ne keresgéljen tovább! A cégnél személy-, és kistehergépkocsik műszaki vizsgáztatását 3,5 tonnáig nagyon rövid határidővel, akár másnapra is tudják vállalni.

A javítóműhely szombat délelőtt is nyitva tart, ahol az ügyfelek egy finom kávé elfogyasztása közben üvegen keresztül követhetik végig szeretett járművük szervizelését, de akár tesztvezetésre is elmehetnek a legújabb Suzuki és Opel modellekkel.

A szerviz telefonszáma: 22-507-508

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!