Lóerő

2011.09.09. 05:52

Peller Mariann: Vigyázat, mert jövök!

Mosollyal az arcán, vidáman rohan, pörög egész nap. Peller Mariann rádiós-televíziós műsorvezető fáradhatatlan. Barátságos természetét, lelkes hozzáállását a nézők már ismerhetik A Nagy Duett-ből, igaz, saját teljesítményével kapcsolatban néha ott is bizonytalan volt. Míg a zenés produkcióban Bereczki Zoltán musicalszínész támogatta, addig az autóvezetésben oktatója nem hagyja, hogy az első kudarcnál feladja a „harcot”.

Matolcsi Renáta

Nemsokára új szerepben mutatkozik be, meséli, egy izgalmas valóságshow egyik műsorvezetője lesz a tv2-n. Mindeközben a jogosítvány megszerzését is célul tűzte ki: már nem sok van hátra ahhoz, hogy taxi helyett saját autójával közlekedjen.
Nem titkolja, volt olyan pillanat, amikor magában már feladta a reményt, hogy valaha megtanul vezetni. A kezdeti nehézségek után azonban nemrég sikerrel teljesítette a rutinpálya vizsgát, s a napokban első forgalmi órájára is sor kerül.

- Nagyon jól állok, egyre jobban élvezem a vezetést – mondja vidáman Mariann, aki boldogan újságolja, hogy már a parkolás is jól megy neki, pedig néhány hete még (ezzel is) voltak nehézségei. – Az első fél óra mindig azzal ment el, hogy görcsöltem, túlpörögtem, aztán sikerül lenyugodnom, és máris tudtam koncentrálni. Az oktatóm nagyon türelmes ember, szerencsére – teszi hozzá Mariann, aki a forgalomban való vezetést egyelőre csak a XI. kerületben gyakorolja, de később a nagy forgalmú utakra is kénytelen lesz felhajtani, ha munkahelyeire –a rádióba vagy a televízióba - el szeretne jutni.


Ha minden jól megy, a sikeres vizsga után saját járgányával rója majd az utakat, már kis nézett magának egy ötéves japán kisautót. A vásárlás folyamatban van, párja is segít neki, ő volt az, aki tüzetesen átnézte, minden rendben van-e a járművel. Mariann már nagyon várja, hogy önállóan vezethessen, mert ezzel bizony nullára redukálhatná taxiszámláit. Meséli, a bicikli nem az ő műfaja, mert azzal magas sarkú cipőben nem lehet közlekedni, s ő általában abban jár. Vagy, ha éppen nem az van rajta, mindig tart egyet magánál szükség esetére, ha meg kell jelennie valahol.

S feladata van bőven, a reggeli Rádió 1-es műsor után a tv2-be siet, hiszen hamarosan indul az ÖsszeEsküvők című valóságshow, melynek ő lesz az egyik műsorvezetője. A próbatételekkel tarkított párválasztós műsor pikantériája, hogy a menyasszony és vőlegény jelöltek mellett a férfiak édesanyja, azaz a leendő anyósok is szerephez jutnak, nem kevés feszültséget okozva jelenlétükkel, véleménynyilvánításaikkal. Mariann elmondta, nagyon várja már a műsort, mert kihívás lesz számára, hogy azonnal kell reagálnia a váratlan helyzetekre. Az improvizációt ugyan a színművészeti főiskola rendező-műsorvezető szakán is gyakorolta, sőt, a rádióban is naponta kell rögtönöznie, ám főműsoridőben most lesz először képernyőn ilyen szerepben. Igaz, lesz partnere Till Attila személyében.

Mivel tudja jól, hogy a tévé – ahogy ő fogalmaz – rátesz az ember vonalaira, ezért kemény edzésbe fogott. Kardió- és lépcsős gyakorlatokat végez, és néha rászánja magát a kocogásra, bár azt nem nagyon szereti. Kipróbálta a speed-fitness nevű ezdésformát is, melynek lényege, hogy elektromos árammal segítenek rá a mozgás közbeni fogyásra. Odafigyel az étkezésére, szénhidrátot - egy pogácsa formájában - csak reggel eszik.
- Mindemellett rohanok egész nap, de nagyon szeretem. Élvezem, hogy van feladat, sok a tennivaló – mondja az életvidám műsorvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!