Laza

2007.07.10. 02:29

A nagy átváltozás

Székesfehérvár - A fenti cím most nem Kafka ismert regényére utal, amelynek főhőse egy ronda bogárrá változott. Főhőseinket ez esetben szakértő kezek varázsolták még szebbé, hogy jobban érvényesüljön a fogyókúra eredménye.

Pál Szabina

A lesoványosodásban élen járók jutalmaként a Hírlap átalakító shownak vetette alá a nyerteseket, akik közel százezer forint értékben újíthatták fel ruhatárukat. A pólók, nadrágok és a kiegészítők kiválasztásának nehéz döntéseinél lapunk stylistja, Sellei Gabi is segített. A férfi egyéni kategória megosztott első helyezettjei nehéz megpróbáltatáson vannak túl, közel harminc kilót adtak le fejenként, de a fogyókúra szerintük semmi a vásárlás szörnyűségeihez képest.

Báles István és Bognár János szemlátomást tanácstalanul vág neki a C ilyen volt és ilyen lett nap legnagyobb meglepetése természetesen az egyetlen hölgy, Mészáros Orsolya volt, aki tizenöt kilóval nyerte a fogyókúraverseny egyéni, női kategóriáját. Orsi nagyon barátságos, halk szavú, kellemes egyéniség, egy munka-erő-közvetítő cégnél dolgozik. Az ő esetében az átalakítás nemcsak a ruhatár, hanem a frizura megreformálásáról is szólt. Orsi reggel nyolc órakor érkezett az egyik szépségszalonba, ahol Jakab Melinda fodrász vette kezelésbe. Orsinak nem volt különösebb elképzelése arról, mit szeretne, így Melinda melírozást és lépcsőzetes vágást javasolt. A kétórás beavatkozás végén nyertesünk világosbarna, egyenes haja rézvörös, csokibarna és szőkés árnyalatokat kapott, formája pedig igazán divatos lett, feldobja Orsi arcát.

Az öltözködésnél a stylist kérése szerint arra törekedtek a Magenta üzlet munkatársai, hogy az eredeti ruhától minél inkább elütő szerelést ajánljanak Orsinak. A két hölgy nem is volt rest, sorban hozta a merész nyári ruhákat, amelyekben nyertesünk először kissé furcsán érezte magát, különösen a Tesoro boltból kölcsönzött tűsarkú szandál volt szokatlan számára, és a ruhák mély kivágása. Lassan azonban megszokta a nyakat, vállat, dekoltázst szabadon hagyó látványt, és több variációt is kipróbált. Először egy szűk, zöld, felül mintás, V-kivágású koktélruhában mutatkozott, majd Sellei Gabi tanácsára egy piros összeállításban állt nekünk modellt, a teljes metamorfózis mintapéldányaként.

Gabi szerint Orsi kora és alkata megengedi a fiatalos, feltűnő ruhákat, ráadásul a piros szín most összhangban van a haj árnyalatával. Mivel alacsony hölgyről van szó, kevés és inkább rövid ruhákat javasolt, valamint magassarkú cipőt, amely nyújtja az alakot. A bolero, a kis ruha és a cicanadrág akár külön-külön is hordható, egy papucs pedig elveszi a megjelenés alkalmi jellegét.

Bár Orsi konzervatívabb típus, végül annyira fölbátorodott, hogy meg is vásárolta ezt a dögös, piros összeállítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!