Laza

2010.01.02. 03:29

Filmes tények

Néhány dolog, amit nem tudnál meg a filmek nélkül (1.

MTI

Néhány dolog, amit nem tudnál meg a filmek nélkül (1. rész): - Egy nyomozás során feltétlenül szükséges egyszer ellátogatni egy sztriptízbárba. - Amerikában minden telefonszám 555-tel kezdődik. - A legtöbb kutya halha- tatlan. - Ha üldöznek egy városban, bármikor találhatsz egy utcai felvonulást, amiben elvegyülhetsz. - Vannak különleges, L alakú takarók, amelyek az ágyon fekvő nőnek a hónaljvonaláig érnek, a mellette fekvő férfinak csak a derekáig. - Minden bolti papírszatyor tartalmaz legalább egy franciakenyeret. - Bárki könnyedén le tud szállni egy repülőgéppel, feltéve, hogy az irányítótoronyból valaki szóbeli utasításokkal látja el. - Bármely épület szellőzőrendszere tökéletes búvóhely. Senkinek nem fog eszébe jutni ott keresni, miközben te könnyedén eljuthatsz az épület bármelyik részébe, ahova csak akarsz.- Ha újra kell töltened a fegyvered, mindig lesz nálad lőszer, még akkor is, ha eddig nem volt nálad. - Szinte biztos, hogy bármilyen csatát vagy háborút túl fogsz élni, ha nem követed el azt a hibát, hogy a barátnőd/menyasszonyod fényképét mutogatod a társaidnak.- Ha német tisztnek akarod kiadni magad, nem szükséges a nyelvet ismerni. A német akcentus is megteszi. - Ha a várost természeti katasztrófa vagy szörny fenyegeti, a polgármester elsősorban az idegenforgalom vagy a közelgő művészeti kiállítás miatt fog aggódni. - Az Eiffel-torony minden ablakból látható Párizsban.- Egy férfi nem mutat fájdalmat a legkegyetlenebb ve- rés közben sem, de nyög, ha egy nő megpróbálja kitisztítani a sebeit. - Ha egy nagy üvegtábla látható, valakit hamarosan keresztülhajítanak rajta. - Amikor kifizeted a taxit, ne nézz a pénztárcádba, csak vegyél ki egy bankót találomra és add át. Ez mindig a megfelelő összeg lesz. - A konyhákban nincs villanykapcsoló. Amikor belépsz a konyhába, csak nyisd ki a hűtőszekrény ajtaját és azzal világíts. - Egy kísértetjárta házban a nők mindig a legtöbbet mutató alsóneműben indulnak a zajok eredete után nyomozni. (Folytatjuk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!