Laza

2008.08.16. 02:29

Jaj az autósoknak!

Az alábbi válaszok mindegyike az amerikai KRESZ-vizsgákon hangzott el:- Kérdés: Ha egy vak ember megy át az úton, elsőbbséget ad neki?- Válasz: Minek? ...

MTI

Az alábbi válaszok mindegyike az amerikai KRESZ-vizsgákon hangzott el:- Kérdés: Ha egy vak ember megy át az úton, elsőbbséget ad neki?- Válasz: Minek? Úgysem látja a rendszámomat.- Kérdés: Egy egyenrangú kereszteződésben, ha mind a négy irányból egy-egy autó érkezik, kinek van elsőbbsége? - Válasz: Annak a kisteher-autónak, amelynek a műszerfalán egy puska van, és az autó hátulján egy matrica látható ezzel a felirattal: Nem az autóbalesetek ölik meg az embereket. Én. - Kérdés: Ha ködben autózik, mit használ?- Válasz: Kölcsönautót. - Kérdés: Mivel kell szembenéznie, ha ittas vezetés miatt letartóztatják?- Válasz: Legközelebb gyorsabban kell hajtanom.- Kérdés: Mivel jár, ha elveszik a jogosítványát? - Válasz: Jogosítvány nélkül kell vezetnem. - Kérdés: Hogyan tud leküzdeni egy forgalmi dugót? - Válasz: Töltött fegyvert hordok magammal. - Kérdés: Milyen fontos dolgot kell akkor végrehajtani, ha önt előzik, vagy ha ön előz? - Válasz: Ha jól néz ki a másik vezető, akkor integetek neki. - Kérdés: Mi a különbség egy piros és egy sárga lámpajelzés között? - Válasz: A szín.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!