Révésszel, a magasba

2019.08.05. 08:15

Véget nem érő, autogramosztó éjszaka a Popstrandon

A Popstrandon sok rockkoncertet rendeznek, de a most szombati volt igazán A KONCERT! Így, nagybetűkkel. Szép számban gyülekeztek a népek, a fellépők a B52, a Skorpió, és a Révész Sándor–Závodi János kettős volt, session zenészekkel kiegészítve.

Silye Sándor

Závodi János és Révész Sándor fergeteges hangulatot varázsolt a velencei-tavi éjszakába

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A B52 felvezetett, Frenreisz Karesz és a Skorpió elemében volt. Révész Sándor közel 40 év után énekelt Agárdon. Turbók Jánossal emlékeztek az első koncertre, amikor a színpadot teherautó-platók jelentették, a másodikra, amikor elment az áram, a harmadik lett volna a betiltott Piramis-­koncert.

És most újra itt volt Révész Sándor. A gitárok Závodi vezér­letével segítették, Sanyi elemében volt, szinte megifjodott, szárnyalt, szállt a hangja, szállt fel magasra, a hajdan volt ifjak és a mai ifjú nézők élvezték a csodát, amit rocknak hívnak.

Závodi János és Révész Sándor fergeteges hangulatot varázsolt a velencei-tavi éjszakába
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Végighasított az énekes hangja, a tóban nem, de a lelkekben hullámokat kavarva. Gyönyörű, soha véget nem érő, autogramot osztó éjszakába hajló, emlékezetes este volt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában