Kultúra

2009.07.02. 02:27

Vasárnap esti zene, ligeti hangulatban

Székesfehérvár - A Hungaricum Folk hangulatos zenéje - gitár és ének - szolgáltatta a kellemes bevezetőt a Zichy ligetben, a Zenepavilonban tegnap tartott tájékoztatóhoz.

Szabó Zoltán

Az idén a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár egyedül szervezi a július 5-étől augusztus 30-áig tartó nyáresti térzenét a Zichy ligetben. Szikra János, a művelődési ház munkatársa elmondta: az idén csak vasárnaponként lesz koncert, 18 órakor, de előtte, minden alka- lommal a Füredi verklis, Horváth Zsolt szórakoztat, 17 órától. Lesz zsonglőr csoport, léggömb mágus, és három alkalommal mazsorett bemutató is. Változás, hogy július 26-án elmarad az Alte Kameraden koncertje, helyette a Bel Canto kórus énekel, magyar, angol, sőt zulu népdalfeldolgozásokat. Egyébként, ahogy arról hírt adtunk, fellép az Acousticure bluesgrass band, Papp Györgyi klasszikus slágereket énekel, zenélnek Vörös Tamás és barátai, a Los Andinos, koncertet ad St. Martin, a fehérvári ifjúsági fúvósok és a görög Pyrgos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!