Kultúra

2014.10.31. 11:35

Várják a javaslatokat

Székesfehérvár - A polgármesteri hivatalban november 30-ig várják a javaslatokat arról, ki kapja az idén a Pro Cultura Albae Regiae díjat.

Gábor Gina

Székesfehérvár önkormányzata díjak, kitüntető címek, elismerések alapításával és adományozásával fejezi ki tiszteletét és megbecsülését mindazon személyek és közösségek iránt, akik életművükkel, munkájukkal, a város közéletében való közreműködésükkel kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, maradandót alkottak, vagy más, a köz érdekében végzett tevékenységükkel segítették a város szellemi és anyagi gyarapodását.

Legutóbb a Szabad Színház társulata kapta a rangos elismerést. Képünkön egy jelenet Márai Sándor: Az igazi című előadásukból

Ezúttal a Pro Cultura Albae Regiae díjra várják a javaslatokat. Az elismerés évente egy alkalommal adományozható annak a természetes személynek, közösségnek vagy együttesnek, aki, vagy amely kiemelkedő tevékenységével gazdagította Székesfehérvár kulturális életét, és szolgálta lakóinak művelődését.

A díjazottra bármely természetes, vagy jogi személy tehet ajánlást. A javaslatokat november 30-ig írásban kell benyújtani a város polgármesteréhez. A javaslatnak tartalmaznia kell a javaslattevő nevét, a díj adományozására javasolt személy, közösség nevét, elérhetőségét, tevékenységének részletes méltatását. A javaslatokat személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján illetve portán lehet leadni, de postára is lehet adni: A borítéra ezt kell ráírni: Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Közművelődési és Rendezvényszervező Iroda 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!