a Szabadművelődés Házában

2019.10.25. 08:15

Nyolcadik alkalommal rendezik meg Fehérváron a Paál István országos amatőr színjátszó találkozót

A Paál István országos amatőr színjátszó találkozónak nyolcadik alkalommal ad otthont A Szabadművelődés Háza. Az ország számos részéről érkező csoportok tizennégy előadással várják a színjátszás kedvelőit. Az előadások nyilvánosak, a belépés díjtalan.

V. Varga József

Szabad Színház szombaton: A három Erdődi

Fotó: FMH-archív

A program szombaton 9 órakor a Péntek 3 Tejátrum: Kalocsa című előadásával kezdődik, azután a Prospero Színkör következik a Körtevirágokkal. A további műsorrend: Szabad Színház: Pánik; Páholy Ifjúsági Színház: Kreón Antigonéja; Bessenyei Színkör: Élet-Halál kérdés; Szabad Színház: A három Erdődi; PHWI-csoport: Nagyi, hogy volt? Az előadások között a zsűri értékeli a látottakat, 21.30 órától játékesttel zárul a nap.

Szabad Színház szombaton: A három Erdődi
Fotó: FMH-archív

Vasárnap 9-től Balogh Mihály érkezik a Ma nincs Hamlet műsorral, majd a Páholy Ifjúsági Színház a Júliával. Pódiumra lép a Felhőjárók Mozdulatszínház az Ég és Föld között, a Prospero Színkör az Öröm és boldogság, a Psszt! Társulat A bizalom vonala, a Vajda Színjátszó Kör a Jankula és az IMSZ a Mersz vagy mersz? előadással. Díjátadó 19.15 órától!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában