Kultúra

2017.08.16. 05:24

Magyar Nemzeti Cirkusz Richter: Az eddigi legnagyobb produkciójukra készülnek (x)

2017. szeptember 06-tól 10-ig Székesfehérváron a Vásártéren láthatjuk a Magyar Nemzeti Cirkusz Richter eddigi legnagyobb volumenű produkcióját. A cirkuszi szuper show közel 100 egzotikus állattal és több mint 100 fős stábbal várja a nagyérdeműt!

Az idén 23 éves Magyar Nemzeti Cirkusz Richter, az ország legnagyobb és legszínvonalasabb utazó cirkusza egy nagyszabású show-val készül. Garantáltan életre szóló élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

A porondon a tradicionális cirkuszi világ minden bugyrába bepillantást nyerünk. A világ legnagyobb egzotikus állatprodukciója, akrobaták, zsonglőrök, kutyarevü, zenélő bohóc csoport és extrém Fmx motorosok világszáma Nem győzzük majd kapkodni a fejünket, ámulni és bámulni. A hamisítatlan cirkuszi hangulatot fokozza majd a Nemzeti Cirkusz nyolc tagú zenekara és az elképesztően tehetséges afrikai énekesnő, Lady Masallah. Az előadáson többek között a Kossuth díjas Richter József alapította, jelenleg Ifj. Richter József cirkusz igazgató vezetésével működő Richter csoport világhírű lovas akrobata produkcióját is láthatjuk. Az egyetlen magyar Arany Pierrot-díjas csoport mellett a világ minden tájáról érkező művészek előadását élvezhetjük. A fellépők között igazi világsztárok szerepelnek, a Monte-Carlo-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjazott előadói. Többek között láthatjuk majd az arany díjas Rene Casselly Jr. és öt afrikai elefántjának lélegzetelállító műsorszámát. Ifj. Richter József és felesége Merrylu romantikus balett produkciója pedig, amit szintén megtekinthetünk az arénában, nemrégiben meghívást kapott a világ legrangosabb cirkuszi eseményére Monte Carlóba.

A program:

1. rész

  • Zenekari nyitány
  • Richter csoport új produkciója: Repülő emberek az orosz hintáról
  • Rosi Hochegger (Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Ezüst díjas) a világ legjobb kutya revűje
  • Pas de deux, avagy balett a ló háton. Merrylu és Richter József jr. produkcióját felkérték a 2018-as Monte Carlo-i Cirkuszfesztiválra
  • Juan Pablo Martinez: Tempó, tempó, tempó! Zsonglőr produkció Mexikóból
  • The Michels bohóc csoport vizes tréfa Spanyolországból először Magyarországon
  • Kenia Boys 8 afrikai akrobata ismét Magyarországon a nagy sikerű Afrika Afika című műsorunk után, akik legújabb produkciójukat mutatják be
  • A világ legnagyobb egzotikus állat produkciója szintén meghívást kapott a 2018-as Monte-Carlo-i cirkuszfesztiválra. Richter József Jr. 2 elefánton áll a lába alatt bújnak át az állatok majd végezetül 32 állat (tevék, zebrák, lámák, elefántok, zsiráfok) egyszerre búcsúznak a porondon

Szünet (15 perc)

2. rész

  • Richter csoport az egyetlen magyar Arany Pierrot díjas művészek lovas akrobata produkciója, igazi Hungarikum. Közkívánatra ismét a magyar zászló a lóháton. Szaltók a vágtató lovak hátán egyiről a másikra, tradicionnális magyar viseletben. Monte-Carlo 2018. balett a lovak hátán
  • Rosi Hochegger Ausztriából és vicces lova Scout: komikus lóidomítás (Monte-Carlo-i Ezüst díjas!)
  • René Casselly jr. vadonat új produkciója Mambóval, Bettyvel, Nandával, Tongával és Kimbával az 5 afrikai elefánttal egyszerre a porondon. Nagy sikert aratott párizsi fellépései után ismét Magyarországon.
  • Sky Fighters - Fmx motorosok extrém cirkuszi világszáma. Több, mint 20 méteres ugrás a cirkusz porondja felett. Ilyet még a hazai közönség soha, sehol nem láthatott. Lélegzet elállító produkciók motorokkal a magasban.

FINÁLÉ - Búcsúzik a Nemzeti Cirkusz egész társulata

A műsort továbbra is élő zene kíséri, 8 tagú zenekarunkkal és Lady Masallah afrikai énekesnővel.

Konferanszié: Réz Tamás

Karmester: Várszegi János

Fénytervező: Kiss Szabolcs

Porondmester: Gliguta Krisztián

A műsorváltozás jogát az igazgatóság fenntartja.

(A műsor szünettel együtt kb. 2,25 óra hosszú.)

A székesfehérvári premier előadásra

(szerda 18 óra ) jegyek kaphatók ügyfélszolgálati irodánkban:

Székesfehérvár, Fő u. 17.

Fejér megye kártyával rendelkező előfizetőink a PREMIERRE most csak 1300 F t/fő áron vásárolhatják meg a belépőjegyet ügyfélszolgálati irodánkban.

Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

Előadások: Székesfehérvár Vásártér

2017. szeptember 06-tól 10-ig

Kezdés időpontja:

Hétköznap: 18.00

Szombat: 15.00 és 18.00

Vasárnap 11.00 és 15.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!