Art is Business

2019.02.26. 17:00

Kultúrát és üzleti életet kapcsol össze egy új lap

Az ingyenes kiadvány brand-alapon vizsgálja a művészeti termékeket, valamint hidat kíván teremteni vállalatok és kulturális projektek között.

Az egyedi terjesztésű Art is Business című lap 2019 februárjától található meg a hazai piacon. A kiadvány azon vállalati vezetők, illetve a kultúra területén tevékenykedők számára válhat hasznos olvasmánnyá, akik e két területet kívánják valamilyen formában összekapcsolni. A közép- és felsővezetők, valamint a művészeti élet vezető képviselői személyre szólóan kapják kézhez az ingyenes lapot.

Balogh Máté András, a KortársPRos vezetője abban bízik, jó példával járhatnak majd elő, és hidat teremthetnek a kulturális szféra és a forprofit világ között, hozzájárulhatnak ahhoz, hogy nyitottabban álljanak egymáshoz a felek.

A magazin abban is segítségére lehet az üzleti szférának, hogyan válhatnak támogatóvá, szponzorrá a cégek, és miért fontos számukra is, hogy művészeti projekteket támogassanak.

Az állandó rovatok közül kiemelkedő lesz például a HR-vezetőkkel készített interjú, melyekben arra a kérdésre helyezi a hangsúlyt a magazin, hogyan lehet a munkavállalók részére művészetet közvetíteni. A vállalati vezetőkkel arról olvashatók majd beszélgetések, ők hogyan gondolkodnak a kultúráról, kultúrafogyasztásról és mi ennek a jelentősége cégük életében. A művészeti menedzserekkel készült beszélgetések az érem másik oldalát hivatottak bemutatni: milyen formában van szüksége a hazai kulturális életnek az üzleti világból érkező támogatásokra. Megszólaltatnak nemzetközi cégeket is, amelyek haza képviselői abba tudják beavatni az olvasót, hogy külföldön hogyan működik a kultúra finanszírozása.

Minden lapszámban reflektorfényt kap egy jelentős kortárs kulturális helyszín, és bemutatnak támogatásra érdemes művészeti projekteket is

- olvasható a bemutatkozó lapszám ismertetőjében.

A KortársPRos brandkommunikációs ügynökség által létrehozott, kéthavonta megjelenő lap első számának címlapinterjúja Hámori Gabriella színművésszel készült, s rajta kívül beszélgetést olvashatunk még többek közt a FinnAgora vezetőjével, Cita Högnabba-Lumikeróval, az Oppenheim Ügyvédi Iroda alapító partnerével, Légrádi Gergellyel és a Schneider Elektric Magyarország HR-igazgatójával, Lerch Zoltánnal is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában