Kultúra

2010.09.23. 16:00

Közzétették a Harry Potter befejező részének 3D-s előzetesét

"Sötét idők ezek, nincs mit tagadni" - kezdődik a Harry Potter című könyvsikeren alapuló filmszéria befejező részének előzetese, amely három dimenzióban várja - egyelőre csak előzetessel - a nézőket.

MTI

A Harry Potter és a halálos szentek című kötetet két részre bontva vitték filmvászonra, a Warner Bros. stúdió szerdán tette közzé a film trélerét. A nézők novembertől válthatnak jegyet a három dimenziós alkotásra.
Az előzetes alapján a közönség akciódús filmre számíthat, amelyben legkevesebb hat Harry Potter-utánzat is feltűnik, hogy segítse a varázslótanonc harcát Lord Voldemorttal, a gonosz nagyúrral szemben.
A kalandokból nem maradhat ki Harry Potter két barátja, Hermione Granger és Ron Weasley sem, bár utóbbival megszakadni látszik a híres barátság.
A Harry Potter-filmek világszerte több milliárd dolláros bevételt hoztak. A történet végére 2011 júliusában kerül pont a filmszínházakban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!