Kultúra

2016.11.03. 16:48

Kapcsolat: fiatal tehetségek a galériában

Székesfehérvár - A Városi Képtár-Deák Gyűjteményben december 23-áig látható a pályázatra érkezett fotók tárlata.

Szabó Zoltán

A Deák-Diák Galériában nyílt városi fotókiállítás a Múzeumok őszi fesztiválja programsorozat keretében kiírt Híd, ami összeköt - Kapcsolat című pályázat anyagából. A tárlatot Kiss László fotográfus nyitotta meg. A pályázaton 5 iskolából 58 diák vett részt. A kiállítást a Tanárok éjszakája - Múzeumpedagógiai évnyitó követte, szintén az őszi fesztivál rendezvényeként. A megnyitón átadták a fotópályázat díjait is.


A december 23-áig látható kiállítást Kiss László fotográfus nyitotta meg a Deák-Diák Galériában Fotó: Deák Balázs

A győztesek, a 15-22 éves korosztályban: első lett Horváth Dávid, a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola 11.d osztályából, a második Sterczer Johanna, a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium 18 éves tanulója, a harmadik Bakay Richárd, aTóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium 12.a osztályából.A legjobbak, 14 éves korig: első díjat nyert Szvoren Eszter, a Munkácsy Mihály Általános Iskola 6.b osztályából, a második lett Belágyi Hanna és Köcski Klaudia Mandula, a Hétvezér Általános Iskola 5.b osztályának tanulói, a harmadik helyezett pedig Fűzér Rebeka, a Táncsics Mihály Általános Iskola 7.a osztályos diákja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!