kultúrmorzsa

2019.06.15. 07:30

Július végén kezdődnek a Királyi Operett Napok!

Pénteken egy új kulturális eseményről beszéltek a szervezők.

Bokros Judit

Doris (Váradi Eszter Sára) és George (Keller János) ragaszkodástörténetének második fejezetét mutatja be az előadás

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap / Archív

A sajtótájékoztatón Szigli István önkormányzati képviselő köszöntötte a megjelenteket, hangsúlyozva: Keller János színművésszel már a múlt ősszel elkezdték tervezgetni az operett napok programját. A helyszín a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ lesz, ahol július 26-28-ig várják a közönséget.

Brájer Éva alpolgármester kifejezte: Fehérvár nem csupán a történelmi belvárosból áll, ezért fontos, hogy a városrészekben is legyenek igényes programok. Az operett régóta kedvelt műfaj, a Bor, mámor, szerelem című előadás például már kilencedik éve népszerű.

Az ötletgazda és főszervező Keller János a részletekre kitérve elmondta, hogy minden fő előadás előtt lesz egy kisebb, élőzenekaros koncert. Július 26-án, pénteken 18.15-től például a kedvenc operett dallamok elhangzása után 19.30-tól Királyi Operett Gálára kerül sor, ami kifejezetten ide készült. Levezetésként pedig Gerner-Várfi Classic címmel lesz kabaré, 22 órától. Szombaton és vasárnap is hasonlóan komoly programokkal készülnek. A belvárosban július 13-án és 20-án lesznek felvezető programok, amikor Keller János Váradi Eszter Sárával, illetve Füredi Nikolettel közös daltanulásra invitálja a közönséget.

A feketehegyi rendezvények belépőjegyekkel látogathatók.

 

Vezető képünk archív felvétel, illusztrációként szolgál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában